Ny etablering i Solna

Ny etablering i Solna

Nordomatic etablerar fr o m 1 januari 2016 ett kontor i Solna för att mer effektivt kunna serva marknaden i norra Stockholm och Uppland. Jonas Andersson har anställts som ansvarig för försäljning i området och kontoret återfinns på adressen Vallgatan 9. Redan från start så kommer dels servicetekniker och ingenjörer som arbetar med norrortskunder att utgå från Solna.

 

Nordomatic har under 2015 avyttrat sin kontorsfastighet i Uppsala. I och med detta har vi också beslutat att kraftsamla genom att samlokalisera vår verksamhet i Stockholm Norrort-Uppsala på vårt nya fräscha kontor precis vid E4an i Solna. Nordomatic kommer alltså även fortsättningsvis att vara en aktör i Uppsala och har personal boende i Uppsala med omnejd för lokala uppdrag där. Med denna kraftsamling i Norrort hoppas vi kunna ytterligare förbättra vår service för kunder i regionen. 

 

”Vi har funderat på denna etablering under lång tid, och nu när vi har sålt vår kontorsfastighet i Uppsala så blev det helt naturligt att få detta nya Upplandskontor på plats. Vi har redan idag en bra kundbas i området, och vi räknar med att utöka affärsvolymen redan under 2016 till en kritisk massa”, säger Joachim Bähr, affärsområdeschef Service.

 

För mer information kontakta:

 

Joachim Bähr, joachim.bahr@nordomatic.se, 0735237102

Jonas Andersson, jonas.andersson@nordomatic.se, 0735226779

Karl Stenqvist, karl.stenqvist@nordomatic.se, 0722238205

Publicerat 2015-12-10 av

Olov Schagerlund

VD och koncernchef

Dela inlägget