Ny affärsområdeschef Entreprenad

Ny affärsområdeschef Entreprenad

Karl Stenqvist tillträder den 1 november 2013 som ny chef för affärsområde Entreprenad och ingår i företagets ledningsgrupp. Förutom att leda affärsområdet så kommer Karl att arbeta med företagsgemensamma frågor kring bl a inköp och verksamhetsutveckling.

Karl

Karl kommer närmast från Caverion (fd. YIT) där han som Distriktschef ansvarat för entreprenadverksamheten i Stockholm med enheter inom el, ventilation, renrum, sprinkler, VS samt projektutveckling & automation. Karl har tidigare bl a arbetat som affärsområdeschef i processindustrin på SGL Carbon Group GmbH, och tidigare Alfa Laval AB. Karl har en civilingenjörsexamen från KTH och en MBA från Handelshögskolan i Stockholm.

”Jag tror starkt på Nordomatics möjligheter att vinna ytterligare mark i Sverige framgent – både inom entreprenad, service och energi. Nordomatic ligger i framkant tekniskt och har en hungrig men samtidigt kompetent och erfaren organisation. Att marknaden för effektiva och nydanande automationslösningar är under stark utveckling är självklart också spännande” säger Karl.

”Vi är glada att vi har kunnat engagera Karl till att fortsätta utveckla vår entreprenadverksamhet. Nordomatic arbetar idag med de största och ingenjörsmässigt häftigaste projekten i landet och vi har de bästa medarbetarna. Utmaningen för Karl handlar mycket om att växa organisationen och utveckla affären samt att förbättra våra arbetssätt internt och gentemot leverantörer så att vi kan uppnå våra mål i affärsplanen avseende kundnöjdhet, arbetsglädje, omsättning och resultat”, säger Olov Schagerlund, VD.

Varmt välkommen Karl!

Publicerat 2013-10-24 av

Olov Schagerlund

VD och koncernchef

Dela inlägget