Nordomatic tecknar partneravtal med Ecopilot

Nordomatic tecknar partneravtal med Ecopilot

Ecopilot AB och Nordomatic AB har tecknat ett nytt partneravtal som innebär att Nordomatic blir återförsäljare och installatör av Ecopilots programvarutjänster för energioptimering av fastigheter.

Nordomatic är en av Nordens största oberoende specialister inom miljösmart fastighetsautomation. Det nya avtalet ger Ecopilot en större närvaro i Norden samtidigt som Nordomatic får tillgång till ett verktyg som gör företagets erbjudande inom energieffektivisering av fastigheter ännu starkare.

– Samarbetet med Nordomatic innebär att vi tar ytterligare ett viktigt steg framåt i vår strategi att arbeta med väl valda partner. Genom avtalet får Ecopilot ytterligare en stark och väletablerad nordisk partner inom modern fastighetsautomation. Ecopilot blir nu en del av Nordomatics molntjänst Styrportalen, vilket kommer att skapa tydligt värde i flera led. Tillsammans med Nordomatic ser vi fram emot ett samarbete för ökad energieffektivisering och ett optimalt inomhusklimat för fler fastighetsägare, säger Peter Wegdell, vd för Ecopilot AB.

– Avtalet och samarbetet med Ecopilot är en milstolpe i Nordomatics satsning inom energieffektivisering av fastigheter. Vår tjänst Styrportalen skapar i kombination med Ecopilots funktioner fantastiska förutsättningar till miljöförbättring och värdeökning av våra kunders fastigheter. Det här är ’smart buildings’ på riktigt, kommenterar Nordomatics affärsutvecklingschef Robert Rennel.

Ecopilot AB har sedan tidigare återförsäljaravtal med Kabona AB och har på kort tid även tecknat återförsäljaravtal med företagen Energi & Fastighet i Karlstad AB, Avent Installation AB och Ventab AB.

För mer information kontakta:

Peter Wegdell, peter.wegdell@ecopilot.com, 0708-54 47 83
Robert Rennel, robert.rennel@nordomatic.se, 0709-83 90 00

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ’smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 300 medarbetare och en omsättning som överstiger 600 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge.

Publicerat 2017-11-13 av

Olov Schagerlund

VD och koncernchef

Dela inlägget