Jobba hos oss

Att jobba på Nordomatic

Två saker sticker ut på Nordomatic. Det ena är att vi är ett TILLVÄXTFÖRETAG, där vi hela tider anställer fler medarbetare och vi förvärvar företag runtom i Norden. Senaste fem åren har vi fördubblat storleken, och den takten vill vi fortsätta hålla. Det andra är vår satsning på utbildning och kompetens. Vi är ett KUNSKAPSFÖRETAG och vi är specialister på det vi gör. Var och en ska kunna utvecklas och göra karriär inom Nordomatic och våra kunder väljer Nordomatic när det ställs riktigt höga krav.

Vi mäter hur medarbetarna trivs

På Nordomatic har vi i flera år genomfört undersökningar för att kontrollera hur medarbetarna uppfattar oss som arbetsplats, och vilka förbättringar vi kan göra. Fr o m 2016 använder vi en metod som många företag runtom i världen använder, som heter eNPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017

.

Fyra viktiga ledstjärnor

Alla medarbetare och chefer har att arbeta i andan av våra fyra viktiga ledstjärnor.

1. Vi tar fram bästa lösningen
  • Vi är bra på att förstå behovet och vi är tekniskt/kommersiellt innovativa och fabrikatsoberoende
2. Vi värdesätter varje timme
  • Vi är produktiva och jobbar varje arbetstimme för kundnytta
3. Vi gör helt klart
  • Tydliga leveransprocesser med verkliga avslut för projekt och service
4. Vi väljer glädje
  • Vi tar hand om varandra och vi ser lösningar istället för problem.
Nordomatic Academy Boot Camp 2017

I samarbete med Academic Work Academy så genomförs under våren 2017 en tremånaders intensiv utbildning för de allra mest motiverade teknikerna i Sverige som vill bli automationsingenjörer. Utbildningen leder till garanterat jobb under minst ett år. Tempot är högt, och du måste verkligen prioritera all tid under utbildningens genomförande. Du kommer under utbildningen bli en fullvärdig programmerare med över 500 timmars praktisk programmering. Vi kallar utbildningen för Nordomatic Boot Camp, och målsättningen är att utbilda marknadens snabbaste och smartaste automationsingenjörer, vår bransch kustjägare!

 

Lediga tjänster

Är du en person med som brinner för IT och miljö så tycker vi att du skall höra av dig till oss. Hos oss får du ett stimulerande arbete i en snabbt växande bransch. Nedan ser du vilka tjänster som vi söker medarbetare till just nu:


Nordomatic söker automationstekniker och automationsingenjör till Stockholm och Solna

Nordomatic växer och för att möta en ökande efterfrågan från våra befintliga och nya kunder söker vi följande tjänster till enhet service i Stockholm och Solna. Skicka din ansökan till Martina Bodin.

Automationsingenjör Stockholm Automationstekniker Stockholm


Nordomatic söker Automationsingenjör till Entreprenad Stockholm

På Entreprenadenheten i Stockholm får du arbeta med de största och mest kvalificerade projekten och om du har rätt bakgrund och motivation så ska du skicka in din ansökan till Pia Johansson.

Annons Automationsingenjör Nordomatic 2016


Nordomatic söker Automationsingenjör och Automationstekniker till Linköping /Norrköping

Nordomatic växer i Östergötland och för att möta en ökande efterfrågan från våra befintliga och nya kunder söker vi följande tjänster till vårt kontor i Linköping eller Norrköping. Skicka din ansökan till Ola Pettersson.

Automationsingenjör Automationstekniker


Nordomatic söker Automationsingenjör Entreprenad, Servicetekniker till Malmö

Nordomatic växer i Malmö och för att möta en ökande efterfrågan från våra befintliga och nya kunder söker vi följande tjänster till vårt kontor i Malmö. Skicka din ansökan till Helen Millhagen.

Automationsingenjör Servicetekniker