Ny styrelseordförande i Nordomatic

Ny styrelseordförande i Nordomatic

Torbjörn Torell ny ordförande i Nordomatic AB

På en extra bolagsstämma den 30 augusti 2011 valdes Torbjörn Torell till ordförande för Nordomatic AB.

”Vi är väldigt nöjda med att kunna förstärka styrelsen med en så branscherfaren och kunnig person som Torbjörn. Vi tror att Torbjörn kompletterar övriga styrelsen och ledningen på ett bra sätt, och vi är överens om att den strategi som vi har lagt för Nordomatic är den rätta.” säger Mikael Ludvigson, VD Sobro AB som är huvudägare i Nordomatic AB.

Torbjörn Torell
Torbjörn Torell har i sju år varit VD och koncernchef för Bravida, Nordens ledande service- och installationsföretag med SEK 10 Mdr i omsättning och över 8000 anställda. Innan dess var Torbjörn VD för det börsnoterade teknikkonsultföretaget Scandiakonsult. Torbjörn har även erfarenhet inom bygg- och anläggningsindustrin som VD på Åke Larson Byggare AB och som länschef på Skanska. Torbjörn är civilingenjör från KTH.

”Det är spännande att få komma in i ett bolag i den fas som Nordomatic befinner sig. Företagets affärsplan är ambitiös och jag hoppas kunna hjälpa till att leverera på den. Jag har träffat styrelsen och ledningen och är imponerad av den kompetens inom fastighetsautomation, entreprenad och service som finns i Nordomatic, och det ska vi se till att omsätta i verkligt kundvärde för fastighetsägarna.” säger Torbjörn Torell, tillträdande styrelseordförande Nordomatic AB.

Kontaktpersoner:
Mikael Ludvigson, mikael@sobro.se, 070-360 3416.
Torbjörn Torell, torbjorn.torell@nordomatic.se, 070-577 4040.

Nordomatic
Nordomatic utför entreprenader och servicetjänster åt byggföretag och fastighetsägare. Nordomatic ska vara ledande inom områdena klimatstyrning och energieffektivisering i byggnader genom att erbjuda tydliga affärsupplägg och de smartaste tekniska lösningarna. Nordomatic omsätter ca 200 Mkr och har kontor i Tyresö, Uppsala, Södertälje, Norrköping, Linköping, Jönköping, Växjö, Kalmar och Borås.

Publicerat 2011-09-01 av

Olov Schagerlund

VD och koncernchef

Dela inlägget